lauantai 2. lokakuuta 2010

Sipe 4v

Juhlapäivä siis! Jota en edes muistanut ennen kuin pikkuveli myöhemmin päivällä totesi.

Sipen turkki on vieläkin kesälaitumilla plääh, mutta kasvussa kuitenkin. Pari viikkoa sitten kylkien värityskin oli vielä ruman epätasaista ja läikitystä, nyt se on alkanut tasaisesti tummua. Ehkä saan taas mustan ja uhkean talviturkin. Ruokaan on myös viikon verran lisäilty Nutrolin-öljyä. En tiedä johtuuko kuivanappulan aiemmasta vaihdoksesta vai öljyn vaikutuksesta että kiiltoa on jo selvästi alkanut tulla turkkiin. Vähän rasvasempaa rakennettahan tässä on kaikki nämä vuodet kaipailtukin hurraa!
Herra 4v on myös päättänyt olevansa tarpeeksi vanha harmaannuttamaan hieman leuanpäätään. Kuonon alle on alkanut siis ilmestyä hieman hopeaista. Ei vielä erityisen silmiinnähtävästi, mutta valokuvissa tuntuu heijastelevan naamapuolelta kuvattaessa. Luulin jo hetken että kuolavaahtoakos se siellä on ;'D

Tinjan seisottamisesta posekuvia varten ei isäveikon läsnäollessa tullut yhtään mitään. Pentu on niin kärsimätön seisoja muutenkin että mahdoton tehtävä ja oikeastaan luovutinkin.
Kaksikolla oli kuitenkin ylipäätään mahdottoman kivaa temmeltää tavallista metsäisemmissä olosuhteissa.
Jopesta voin todeta ettei se vieläkään uskalla olla Tinjan lähellä. Pari kertaa se on tullut varovaisesti itse tervehtimään Tinjan ollessa minun sylissä, mutta siihen se jääkin. Vapaanaollessa juoksee pakoon jos Tinja yrittää tehdä tuttavuutta eikä halua sitten tulla minunkaan luokse.











Ei kommentteja:

Lähetä kommentti