lauantai 4. syyskuuta 2010

Piikitettävänä

Perjantaina oli eläinlääkäri, ensimmäinen rokotus meinaan. Tinjalle punnittiin painoa 5,3kg ja reippaasti neiti oli. Aluksi vähän vingahteli kun istuttiin tyhjässä huoneessa odottelemassa, mutta sen jälkeen oli aivan hiljaa ja kauniisti kaikki käsittelyt eikä se piikkikään nyt missään tuntunut kun eläinlääkärin poika syötti herkkuja samaan aikaan.
Lopuksi Tinja ehti jo nukahtaa eläinlääkärin lattialle ja oli ilmeisen halukas jäämään sinne. Lähdettiin kuitenkin ja pentu nukahti oitis autossa. Kotona se tutki tyytyväisenä eläinlääkäriltä saadun Royal Canin -juniorpaketin (tai mikä olikaan, sisälsi ruokaa, mittakipon ja lelun sekä vihkosia ja alennuskupongin, josta kyllä päivämäärä oli vanhentunut) mukana tullutta lelua.

Lauantai oltiin jälleen Petran luona kaveeraamassa. Nyt ei ollutkaan enää mitään alkukainosteluja ja Ângelakin liittyi leikkijoukkoon.
Illan lähestyessä vauhti jo hiipui 12 ja 9 viikon ikäisiltä pennuilta. Tinja nukkuikin kotimatkan aivan tyytyväisenä, vaikka käväisin nopeasti kaupassakin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti