keskiviikko 27. heinäkuuta 2011

Liikehdintää

23.-24.7. oli varmaan Tinjan suosikkiviikonloppu tältä kesältä ;D
Lauantaiaamuna raahauduttiin autolla Lahden puolelle moikkaamaan Joensuun väestöä. Minttu-sheltin Tinja oli nähnyt jo viime syksynä eikä kemiat tuntuneet vieläkään kohtaavan. Toivo-villakoira sen sijaan oli Tinjasta erittäin laadukasta seuraa ja Toivon nähtyään Mintun Meela-lapsonenkin jäi seinäkukkaseksi muutamista vaisuista lähestymisyrityksistään huolimatta.

Koiraporukka kuskattiin kerrostalon kuumuudesta rannalle ja Tinja ehti vetää useat riemuhepulit yrittäen saada milloin kutakin läsnäolijaa leikkiseurakseen. Veteen menemistäkään neiti ei empinyt lainkaan ja taisi viettää siellä eniten aikaansa nelikosta. Kivaa sillä siis oli, siitä ei epäilystäkään! Kiitokset Joensuun kävijöille.

  
Paluumatkalla Heinolaan pysähdyttiin vielä Heinolan eteläpäähän tapaamaan Tinjalle läheisempiä koiratuttuja; ikätoveri portugeesi Petraa, Ângelaa ja Brunoa. Heinolan koirien uittopaikka (ainakaan se mille me osuttiin) ei ollut kummoinen ja Tinja selkeästi kartteli ikävää kivipohjaa ja äkkisyvää. Petran kanssa sen kuitenkin teki mieli leikkiä ja kun vesileikit ei kelvanneet ja alue oli vilkasta parkkipaikkaa niin jatkettiin matkaa koirapuiston puolelle. Siellä koiralauma touhusi aikansa ja teinipiskit ottivat muutamat leikkikierrokset vanhempien koirien nyrpistellessä kuonojaan moiselle touhulle.

---

Sunnuntaina ei ollut enää koirakaverien tapailuja, mutta pikku reissua silti. Tällä kertaa matkattiin Tinjan kanssa pohjoisen suuntaan Sysmän puolelle ja lähdettiin mustikkametsään. Tinja hokasikin hyvin jutun juonen ja napsi mustikoita puskista melkoista tahtia...



Seuraavan viikon huippujuttu on ollut asunnon varmistuminen Tampereella. Sijainti vaikuttaisi ok:lta koiran kanssa elämiseen, vaikka etusijalla toki olikin opiskelupaikan läheisyys ja hyvät kulkuyhteydet.
Parin viikon sisällä siis lähtee muuttoliike Tampereen suunnalle! ;D Sen suunnan koiraihmisten vuoro viihdyttää Tinjaa~

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti