sunnuntai 22. heinäkuuta 2012

Kesä

Kesäksi ollaan eläinten kanssa muutettu Heinolaan. Kesäkuussa käytiin koirakoulussa pari kertaa tokojuttuja treenailemassa. Ne käväisyt sujuivat oikein hyvin, vaikka koiria ja häiriötä oli paljon enemmän kuin Tampereen tokokursseilla.

Tinja täytti 2 vuotta 11.6. Hieno koira siitä onkin kasvanut! Turkistakin on nyt kasvanut oikein kivan näköinen (ainakin vuodentakaiseen verrattuna).


Ja sitten muutamia kesäisiä kuvia. Tinjan lomanvietto on ollut uimista ja erilaisten ihmisten sekä koirien tapaamista. Juhannuksesta alkaen myös huomattavan paljon yksinoloa kun minulla ollut töitä ja työpäivät pidempiä kuin koulupäivät.

Sipellä puolestaan oli todella perusteellinen karvanlähtö
(c) Laura Pitkänen. Lahtimiittinki, kiitokset kaikille mukanaolleille! :)
Löysäilyn ja iloisten tapaamisten lisäksi ilmoitin Tinjan muutamaan näyttelyynkin. Nyt kun olisi autokin jopa käytössä.

Ensimmäisenä Leivonmäen ryhmänäyttely, joka oli 14.7. Tuomarina oli Raimo Viljanmaa ja kessuja oli 11. Oli oikein mukava nähdä Tinjan veli Leo (E. Lion) pitkästä aikaa, pojasta huomasi kyllä isänsä ja siskonsa piirteitä olemuksesta ja ulkonäöstä. :)
Sisarusten tulokset olivat hienot, Leo oli ROP ja tuli muotovalioksi! Tinja oli narttujen toinen ja sai varasertin.

Leivonmäki RN, 14.7.-12
"Sävykäs, tummanharmaa. Tehokas liike. Oikealinjainen nartun pää, korvat voisivat olla ylemmäs kiinnittyneet. Rungoltaan tiivis, mittasuhteet oikeat. Hyvät takaset, olkavarsissa löysyyttä. Hyvä eturinta. Selkeä, kauniisti sävyttynyt turkki. Hyvä häntä." Raimo M Viljanmaa - ERI AVK1 SA PN2 VASERT

Loput kesän näyttelyt ovat vielä edessäpäin ja tässä välissä olevana viikonloppuna on päivät menneet mustikoita poimiessa. Tinja on hyvä siinäkin touhussa ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti